اسلاید شو

http://askari.ommolketab.ir/wp-content/uploads/2.jpg

یکی از شیعیان طی نامهای دربارهی اختلاف شیعه، امام را با خبر کرد و حضرت در پاسخ، نامهای نگاشت که بخشی از آن در پایین میآید: «خداوند متعال خردمند را مخاطب میسازد…

ردم دربارهی من چند دسته هستند: ۱- گروهی بینا و راه یافته، متمسک به حق، پیوسته به فرع برخاسته از [ صفحه ۸۸] اصل نبوت که کمترین تردیدی دربارهی من ندارند و مرا پناهگاه خود میدانند. ۲- گروهی نیز حق را از اهل آن نگرفتهاند و مانند دریانوردی هستند که با موج زدن آب جابجا میشوند و با آرامش آن آرام میگیرند. ۳- سومین گروه، اسیر دست شیطان شده و بر اثر حسد، اهل حق را انکار کرده به کمک باطل، حق و حقیقت را به کنار میزنند، آنان را که به چپ و راست رفتهاند واگذار، شبان هنگامی که میخواهد گلهی خود را جمع کند از آسانترین شیوه استفاده میکند. از افشای اسرار امامت خودداری کن و از قدرت طلبی و ریاست جویی بپرهیز که این دو آدمی را به هلاکت میاندازند…» [۱۲۳] . امام – علیهالسلام – در این نامه از اختلاف مردم دربارهی امامت ایشان سخن میگوید و آنان را در سه دسته جای میدهد: الف: گروه مومن و بینای در امور دینی و آگاه به اهداف امامت. این گروه به امام حسن عسکری مانند پدرانش اعتقاد دارد و کمترین شبههای دربارهی امامت ایشان ندارد. ب: گروه ناتوان و ناآگاه که بینش دینی ندارد و حق را از اهل آن نگرفته است. این گروه که اکثریت قاطع جامعه را تشکیل میدهد اسیر عواطف است و متاثر از جریانات اجتماعی. رنگ پذیری این گروه زیاد است و در برابر حوادث، یارای ایستادگی ندارد و به رنگ پیشامدها در میآید. ج: گروه منحرف و گمراه از صراط مستقیم که شیطان بر آنان چیره شده و آنان را از یاد خدا غافل کرده است. این گروه همانگونه که با پدران امام سرستیز داشت با حضرت نیز در جنگ است و به اغوای مردم مشغول. سپس امام مخاطب را به استقامت و پایداری فرامیخواند و از انحراف به چپ و راست [ صفحه ۸۹] برحذر میدارد و بر کتمان امر امامت تاکید میکند زیرا عباسیان کمر به جنگ و نابودی حضرت و یاران ایشان بستهاند. در پایان نامه، حضرت از ریاست طلبی برحذر میدارد زیرا موجب هلاکت و نابودی جوینده آن است.
برگرفته از کتاب زندگانی امام حسن عسکری علیهالسلام نوشته آقای باقر شریف قرشی
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۱۴
مدیرسایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی