اسلاید شو

http://ahlolbait.com/files/65/image/ImamAskari%281%29.jpg
جهت دریافت احادیث امام حسن عسکری (علیه السلام) در قالب عکس و پاورپوینت به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.



1. همانا رسیدن به خدا، سفری است که جز با مرکب قرار دادن شب (شب زنده داری)‌ نمی توان به آن دست یافت.(اعلام الدّین، ص 311)
2. خداوند، به سبب بخشندگی و مهربانی اش بر بندگانش منت نهاد و پیامبرش محمد صلی الله علیه و آله را بشارت دهنده و بیم دهنده فرستاد و شما را توفیق داد که دین او را بپذیرید و با هدایتش شما را گرامی داشت.(مناقب، ابن شهرآشوب، ج4، ص 425)
3. ما پناهگاه کسی هستیم که به ما پناه آورد؛ و روشنی کسی هستیم که از ما فروغ گیرد؛ و نگهدارنده ی کسی هستیم که در حفاظت ما درآید. هرکه ما را دوست بدارد، در قلّه ی برتر با ما خواهد بود، و هر که از ما منحرف گردد، به آتش دوزخ داخل می گردد.(مناقب، ابن شهرآشوب، ج4، ص 435)
4. امام عسکری علیه السلام به یکی از شیعیان که به حضرتش رسیده و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را در کودکی نزد آن حضرت دیده بود، فرمود: او پسر من و جانشین من بعد از من است. و او کسی است که مدتی طولانی غایب خواهد بود و آن گاه که زمین پر از جور و ستم شده باشد، ظهور می کند و جهان را پر از عدل و داد می کند.(مستدرک الوسائل، ج12، ص 281)
5. از خدا پروا کنید و زینت (ما) باشید، ‌نه مایه ی عار و ننگ. هر محبّت و مهرورزی را به سوی ما بکشانید و هر زشتی را از ما دور کنید.(تحف العقول، ص 488)
6. عبادت، روزه و نماز بسیار نیست؛ بلکه عبادت، تفکر بسیار در امر خداوند است.(بحارالانوار، ج75، ص 373)
7. دو خصلت است که چیزی بالاتر از آن دو نیست: ایمان به خدا و سودرسانی به برادران.(تحف العقول، ص 489.)
8. هرکس از روی مردم شرم و پروا نکند، از خدا هم پروا نخواهد کرد.(فرهنگ جامع سخنان امام عسکری علیه السلام، ص 418.)
9. پارساترین مردم کسی است که هنگام برخورد با شبهه و مشتبه، توقف کند، ‌عابدترین مردم کسی است که واجبات را انجام دهد. زاهدترین مردم کسی است که از حرام چشم بپوشد.(تحف العقول، ص 489)
10. ضعیف ترین دشمنان از نظر کید و مکر، کسی است که دشمنی اش آشکار باشد.(اعلام الدین، ص 313.)
11. بهترین برادرانت کسی است که خطای تو را فراموش کند و نیکی تو را به یاد داشته باشد.(اعلام الدین، ص 313.)
12. جدال مکن، که شکوه و هیبت تو می رود؛ شوخی مکن، که بر تو گستاخ می شوند.(اعلام الدین،‌ص 312.)
13. برای بهره ها مراتب و درجاتی است، پس در چیدن میوه ای که نرسیده است شتاب مکن، چرا که در وقتش به دست خواهد آمد.(نزهة الناظر و تنبیه الخواطر، ص 143)
14. هرکس شخصی را ستایش کند که شایسته آن نیست، در جایگاه فرد متّهم قرار گرفته است.(بحارالانوار، ج75، ص 378)
15. کم آسایش ترین مردم، کینه توز است.(فرهنگ جامع سخنان امام عسکری علیه السلام، ص 414)
16. گستاخی فرزند بر پدرش در کوچکی، او را به عاق شدن و مخالفت در بزرگسالی می کشاند.(فرهنگ جامع سخنان امام عسکری علیه السلام، ص 412)
17. دل احمق در دهان اوست، و دهان حکیم و فرزانه در قلب اوست.(تحف العقول، ص 489)
18. پرتلاش ترین و سخت کوش ترین مردم، کسی است که گناهان را ترک کند.(تحف العقول، ص 489)
19. بنده ی بدی است آن که دو رو و دو زبان باشد. در مقابل، از برادرش تعریف کند و پشت سر، او را بخورد. اگر برادرش بهره مند باشد به او حسد ورزد و اگر گرفتار شود، به او خیانت کند.(تحف العقول، ص 488)
20. شما را سفارش می کنم به تقوای الهی، پرهیزگاری در دینتان، تلاش در راه خدا، راستگویی و امانت داری نسبت به کسی که شما را امین شمرده است؛ چه نیکوکار باشد چه بدکار، و به سجود طولانی و معاشرت خوب با همسایه.(تحف العقول، ص 487)
21. از مصیبت هایی که کمرشکن است، همسایه ای است که اگر خوبی ببیند آن را پنهان می کند و اگر بدی ببیند، آن را فاش می سازد.( تحف العقول، ص 487)
22. فروتنی نعمتی است که بر آن حسد نمی ورزند.( تحف العقول، ص 489)
23. سلام کردن به هرکه بر او می گذری و نشستن در جای پایین مجلس، از تواضع است.( تحف العقول، ص 487)
24. از گناهانی که بخشوده نمی شود این است که کسی بگوید: کاش به گناهی جز این بازخواست نشوم!( تحف العقول، ص 487)
25. هرکس در مجلسی به نشستن در جایی پایین تر از شأن خودش راضی باشد، همواره خداوند و فرشتگان بر او درود می فرستند، تا وقتی که از جایش برخیزد.( تحف العقول، ص 486)
26. بر مردم زمانی خواهد آمد که چهره هایشان خندان و شاد است، ولی دلهایشان تاریک و گرفته است. سنّت در میان آنان بدعت شمرده می شود و بدعت، سنّتی رایج می گردد. مؤمن در میانشان حقیر است و منافق در بین آنان محترم شمرده می شود.(الحیاة، ج2، ص 311)
27. هرکس از فقها که خویشتندار باشد، دینش را نگهبان باشد، با هوای نفس خود مخالف باشد، فرمانبردار مولایش باشد، بر عموم مردم است که از او تقلید کنند.(الحیاة، ج2، ص 282)
28. شرک ورزی (و ریا) در مردم، پنهان تر است از جنبیدن و حرکت مورچه بر روی سنگ سیاه در شب تاریک.(موسوعة سیرة اهل البیت علیهم السلام، ج34، ص 133)
29. همه ی پلیدیها در خانه ای قرار داده شده و کلید همه آنها «دروغ» است.( نزهة الناظر و تنبیه الخواطر، ص 145)
30. بهتر از زندگی، چیزی است که چون آن را از دست دهی از «زندگی» بدت آید. و بدتر از مرگ چیزی است که چون بر تو فرود آید، «مرگ» را دوست داشته باشی.(موسوعة سیرة اهل البیت علیهم السلام، ج34،‌ص 129.)
31. هیچ فرد با عزّتی حق را رها نکرد، مگر آن که خوار شد و هیچ خواری حق را نگرفت، مگر آن که عزّت یافت.(موسوعة سیرة اهل البیت علیهم السلام، ج34، ص 129)
32. خداوند متعال، روزه را واجب کرده است، تا ثروتمند طعم گرسنگی را بچشد و در نتیجه، به نیازمند مهرورزی کند.(کشف الغمّه، ج3، ص 193)
33. تا وقتی که می توانی تحمل کنی، دست نیاز مگشای، چرا که هر روز را روزی و رزق تازه ای است و بدان که اصرار در خواسته ها، شکوه و آبرو را می برد.(نزهه الناظر فی تنبیه الخواطر، ص 143)
34. در ادب تو همین بس که از آنچه از دیگری نمی پسندی، پرهیز کنی.(بحارالانوار، ج75،ص 377)
35. سخاوت حدّی دارد، اگر از حدّش بگذرد، اسراف است. حزم و احتیاط، اندازه ای دارد، اگر از اندازه بگذرد، ترس است. میانه روی هم حدّی دارد، اگر از حدّش فراتر برود، بُخل است. شجاعت هم اندازه ای دارد. اگر بیش از اندازه باشد، تهوّر و بی باکی است.(بحارالانوار، ج75، ص 377)
36. اظهار شادمانی پیش انسان غمگین، از ادب نیست.(بحارالانوار، ج75، ص 374)
37. هرکس برادرش را در نهان موعظه کند، او را آراسته است. و هرکه او را آشکارا موعظه کند، او را بدنام و بی آبرو کرده است.(بحارالانوار، ج75، ص 374)
38. خدا را و مرگ را بسیار یاد کنید. زیاد قرآن بخوانید و بر پیامبر صلی الله علیه و آله بسیار درود و صلوات بفرستید،‌ چرا که صلوات بر پیامبر خدا ده حسنه حساب می شود.(تحف العقول، ص 488)
39. هرکس نیکی بکارد، خوشی و شادمانی درو می کند. و هرکس بدی بکارد، پشیمانی درو می کند. برای هر کشتکار، همان است که کاشته است.(بحارالانوار، ج75، ص 373)
40. به یقین شما در اجلهایی هستید رو به کاهش و در روزهایی هستید، شمارش شده، و مرگ هم ناگهان می آید.(بحارالانوار، ج75، ص 373.)

 برای مشاهده و دانلود مجموعه احادیث تصویری امام عسگری علیه السلام کلیک کنید:


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۰۷
مدیرسایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی